• Láb-zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő/! Egy hete jobb lábfej zsibbadás kínoz! Éjszaka szinte kibírhatatlan, erős fájdalommal is jár! Ahogy a lábam vízszintes helyzetbe kerül ,kezdődik a zsibbadás! Muszáj lógatni, hogy megszűnjön. Egy két napja a sarkam is fáj, befeszülnek az izmok a lábamon! Nehézkes járásom miatt Érsebészetre megyek két hét múlva. Két éve van probléma a lábammal, de csak most vannak zsibbadásos problémák! Mi lehet a probléma....van köze a kettőnek egymáshoz? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Zsuzsenka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érsebészet témában

        Kedves Zsuzsenka! Keringési zavarok okozhatnak ilyen jellegű panaszt, ezért érdemes megvárni az érsebészeti vizsgálat időpontját, és ott megemlíteni a panaszát. Addig pihentesse, polcolja fel. Ha nem igazolódik érsebészeti ok a háttérben, akkor írjon vissza, és segítünk a teendőket illetően.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 08., 10:27; Megválaszolva: 2011. június 09., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: