Láb-zsibbadás

Tisztelt Doktor Úr/Nő/! Egy hete jobb lábfej zsibbadás kínoz! Éjszaka szinte kibírhatatlan, erős fájdalommal is jár! Ahogy a lábam vízszintes helyzetbe kerül, kezdődik a zsibbadás! Muszáj lógatni, hogy megszűnjön. Egy két napja a sarkam is fáj, befeszülnek az izmok a lábamon! Nehézkes járásom miatt Érsebészetre megyek két hét múlva. Két éve van probléma a lábammal, de csak most vannak zsibbadásos problémák! Mi lehet a probléma....van köze a kettőnek egymáshoz? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Zsuzsenka

Dr. Csuth Ágnes válasza érsebészet témában

Kedves Zsuzsenka!

Keringési zavarok okozhatnak ilyen jellegű panaszt, ezért érdemes megvárni az érsebészeti vizsgálat időpontját, és ott megemlíteni a panaszát. Addig pihentesse, polcolja fel. Ha nem igazolódik érsebészeti ok a háttérben, akkor írjon vissza, és segítünk a teendőket illetően.

Kérdés: 2011. június 08., 10:27; Megválaszolva: 2011. június 09., 10:43
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
El lehet távolitani a lerakódást az...
Er sebeszeti mutetre javasolt a sziv orvos, mivel az agy fele vezeto aortan (aorta karotida) , nagymenyisegu lerakodast eszlelt (80%) . Szeretnem tudni...
Szexualis aktus torokfájdalom
Labor értékek elemzés
A kokaint vagy más drogot tovább...
Hasfájást, Szédülés, Ájulás