• Érsebészet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 2011.06.21-re írtak ki érsebészeti műtétre.Az ambuláns kezelőlapomra a következőt írták: bal carotido-subclavia interpositiora felvesszük. 06.07.-én csináltak angiographiát,, e vizsgálat tükrében javasolták a műtétet..Ami aggaszt, hogy az érsebész csak annyit mondott, hogy a műtét következménye lehet : 5% halál,5% bénulás, de bővebben nem fejtette ki.Kérem segítsen.tisztába vagyok azzal, hogy minden orvosi beavatkozásnak megvan a kockázata,de szeretnék többet tudni a műtéti lefolyásról és a rizikó-faktorokról.Várom megtisztelő válaszát: tisztelettel:

        Dr. Boros Miklós válasza a érsebészet témában

        Tisztelt Kérdező! A pontos válaszhoz az angiográfia eredménye, az összes társbetegség ismerete nélkülözhetetlen. A műtéti kiírás alapján az agy vérellátásáért felelős artéria és a karra menő artéria között létesítenek összeköttetést. Ennyi információ alapján nem lehet többet írni. A műtét előtti beleegyezés előtt részletes felvilágosítást kap az operáló intézetben.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 10., 19:48; Megválaszolva: 2011. június 13., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés