• fibrolipómák / plasztikai sebészet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! 12 napja volt egy műtétem, ahol fibrolipómákat távolítottak el a derekamnál, a keresztcsont tájékán. Az orvos is meglepődött, ezek a zsírcsomók egymás alatt-felett voltak, mint egy szőlőfürt, fibrotikus szeptenekkel elválasztva egymástól. Az összméret 9x7x3 cm volt. Mélyen, szubkutan helyezkezdtek el a zsírszövetben, érintve az izmot már. A sebem nagyon nehezen gyógyul. 9 nap után vették ki a dréncsövet, de még utána is volt szivárgás. Erős fájdalmaim vannak még mindig, ami aggaszt. Kérdéseim a következőek: -mennyi ideig tart a gyógyulás? -meddig tart a fájdalom? -honnan tudjam, hogy nem marad-e benn folyadék a sebben, ha igen, azt hogyan lehet kimutatni? -mit tehetek a gyorsabb gyógyulás érdekében (hűtés, meleg? ) Köszönöm kedves válaszát: Alexandra

        Dr. Boros Miklós válasza a fibroma témában

        Tisztelt Kérdező! Az elhúzódó sebgyógyulás idejéről én nem tudok nyilatkozni. A feszülés és a meleg tapintat, ami rossz jel. A fájdalom miatt szedjen non-steroid gyulladáscsökkentőt. Helyileg hűtse a sebet, mást ön nem tud tenni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 11., 15:04; Megválaszolva: 2012. március 13., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés