Kinövés a szem alatt

Tisztelt Doktornő! Egy kérdésem lenne a doktornőhöz. Szemem alatt évek ota van egy kis kinövés amiről ugy gondolom szemölcs de eddig nem mertem hozzányulni igaz nem is zavart mert kicsi volt, viszont most ugy vettem észre hogy növekszik és már nagyon zavar. Nem fáj. Ön szerint is szemölcs vagy mi lehet olyan bőr szinü. Mit lehetne vele csinálni? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel Judit

Dr. Bodnár Edina válasza Fibroma témában

Ún. fibroma és vírusos szemölcs is okozhat bőrszínű kinövést. A fibromát elektrokoagulátorral, ollóval vagy lézerrel lehet eltávolítani, a szemölcs leggyorsabban folyékony nitrogén fagyasztással távolítható el.

Kérdés: 2016. február 02., 10:08 ;Megválaszolva: 2016. február 10., 14:29
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Nyelvem alatt lóg valami, mi lehet ez?...
Mi lehet ez? Aggaszt a látványa.
Fibróma elszíneződés
Tisztelt Doktornő! Egy már hosszú ideje meglévő fibrómáról szeretnék kérdezni. Sajnos érzékeny területen helyezkedik el (hónalj) , a...
Mi lett a szemölcsömmel?
Tisztelt Doktor Nő! A hónaljamom volt egy lógó szemölcs, amely 4 napja így néz ki (képet mellékeltem) . Ön szerint mi lehet ez? Megsérülhetett?...
Hogy lehet eltávolítani?
Tisztelt Doktornő! Szeretném kérdezni öntől, hogy lehet eltávolítani a szemölcsöket. Van a szemem körül is vagy 4-5 darab, nem olyan nagyok 2-3-4...
Fibróma eltávolítás
Tisztelt Dr. Bodnár Edina! Véleményét szeretném kérni! Hétfőn általános anyajegyvizsgálaton voltam bőrgyógyásznál, és mellette a...