Fibróma elszíneződés

Tisztelt Doktornő! Egy már hosszú ideje meglévő fibrómáról szeretnék kérdezni. Sajnos érzékeny területen helyezkedik el (hónalj) , a napokban valószínűleg ruha súrlódása miatt megnagyobbodott, és fokozatosan elszíneződött (az alja bevérzett) . Érdeklődnék, hogy szükséges-e szakorvost felkeresnem, illetve mi a megoldás a problémára? Köszönettel, Péter

Dr. Bodnár Edina válasza Fibroma témában

Valószínű hogy a bevérzés miatt a fibroma magától le fog esni. Betadine oldatos ecsetelést követően hintőporozza a fibromát.

Kérdés: 2016. augusztus 07., 11:36 ;Megválaszolva: 2016. augusztus 11., 15:29
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Nyelvem alatt lóg valami, mi lehet ez?...
Mi lehet ez? Aggaszt a látványa.
Mi lett a szemölcsömmel?
Tisztelt Doktor Nő! A hónaljamom volt egy lógó szemölcs, amely 4 napja így néz ki (képet mellékeltem) . Ön szerint mi lehet ez? Megsérülhetett?...
Kinövés a szem alatt
Tisztelt Doktornő! Egy kérdésem lenne a doktornőhöz. Szemem alatt évek ota van egy kis kinövés amiről ugy gondolom szemölcs de eddig nem mertem...
Hogy lehet eltávolítani?
Tisztelt Doktornő! Szeretném kérdezni öntől, hogy lehet eltávolítani a szemölcsöket. Van a szemem körül is vagy 4-5 darab, nem olyan nagyok 2-3-4...
Fibróma eltávolítás
Tisztelt Dr. Bodnár Edina! Véleményét szeretném kérni! Hétfőn általános anyajegyvizsgálaton voltam bőrgyógyásznál, és mellette a...