• Terhességi tesztek a fogantatástól számított 26. napon, milyen megbízhatóan mutatják ki az eredményt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha a fogantatástól számított 26 napra is negatív lesz a terhességi teszt. Úgy hogy a 19 napon már teszteltem egy negatívat. Akkor mennyi az esélye a terhességnek? 2,5 hete késik a menstruációm. Szóval a a párommal a havi vérzés várt megjelenése előtt körülbelül 1 héttel voltunk együtt. Azonban mostanában nagyon sok változás ért az életemben, rendszertelen életmód, zh-k okozta stresz,, rendszertelen táplálkozás, kevés alvás. Ezek is lehetnek a vérzés elmaradásának kiváltói? (Egyébként kisebb fehérfolyás megjelenésén kívül, semmiféle terhességi tünetem nincs) Előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Aktus után a teszt 99%-os pontossággal mutatja ki a terhességet. A menses késésnek számos oka lehet, pl. a stressz, fogyás, belgyógyászati okok, stb. Friss teszttel javaslom, hogy forduljon nőgyógyászhoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 13., 00:12; Megválaszolva: 2011. október 13., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés