• Egy betegség.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.nő! Én tavaj augusztusba szültem meg az első gyermekemet ,8 hónapig szoptattam őt.A szoptatás befejezése óta folyamatosan torokgyulladással kezelnekEz váltakozik hól torok hól arcüreg gyulladás hól hörgő gyulladás..Antibiotikumokkal kezeltek de ahogy abahagytam 2-3 nap és újra fájt a torkom.Ezt követően a nemi szervemre kiütött egy szőrtüsző gyulladás.Én azt lekezeltem de pár napon belül több és több lett rajtam.Megállapították az illetékes orvos,hogy ez egy herpesz.Soha nem volr rajtam sehól herpesz!Kérdezném,hogy ez mitől lett nekem?Mível ez egy nemi betegség bevallom,hogy nornális házasságban élek és teljesen megbízom a férjembe tehát nem szedhettük össze sehonan.A következő kérdésem az lenne,hogy ez állítolag kiujulhat 6 hónap útán.Mit kell tennem,hogy ez nehogy kiujujjon? Köszönettel.

        Dr. Deli Tamás válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! A nemi szervi herpeszt szexuális úton lehet elkapni, esetleg korábbi kapcsolatuk során kaphatta el akár Ön, akár a párja, és csak most jelentkezett. A kiújulás bármikor lehet, ha gyakran jelentkezik, tartós, ún. szuppresszív vírusellenes gyógyszerszedéssel (pl. aciklovir stb.) lehet a betegség jelentkezésének gyakoriságát csökkenteni. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 07., 21:15; Megválaszolva: 2010. november 14., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés