• Bakteriália fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Márciusban elkaptam egy mandulagyulladást, legyengültem, aztán előjött herpesz a nemi tájékon, ezt Richtofit géllel és egy vény nélüli gyógyszer szedésével sikerült kikezelnem, azonban egy hétre rá újabb kiütésem lett a nemi szervemen és a hüvelyemben, kétszer voltam nőgyógyásznál, először kaptam 250 mg-os antibiotikumot és gomba elleni kenőcsöt, nem múlt el, csak egy kicsit javult, majd utána a következőket írták fel: Gynoflor hüvelytabletta, Omicral 100 mg kapszula, Gyno-Pevaryl 150 mg hüvelykúp, Canesten kenőcs. Semmit nem használtak. Szedtem c-vitamint, 1000 mg-osat, grépfrút-mag-cseppet, citromfű és zsálya-teát, semmi nem segít. Mit kellene mondanom az orovosknak, hogy végre olyan gyógyszereket írjanak fel, amik segítenek? Várom válaszát.

        Dr. Deli Tamás válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! Látatlanban nehéz bármit is mondani. A gyógyszerei alapján gomba ellen kezelték, ha ez nem segített, feltehetőleg nem gomba okozza a fertőzést. Újra mutassa meg magát nőgyógyásznak, esetleg vesznek egy hüvelyváladékot is, ami segítheti a kezelés előt a pontos diagnózist. A C-vitamin és társai nem fogják elpusztítani a kórokozót, ezért szerintem ne otthon próbálja kezelni magát. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 27., 22:27; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 15:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés