Lehet fals negatív a HIV-teszt?

Drága Doktorúr! augusztus végén a párom megcsalt, és nagyon megijedtem..szeptemberben, fájt a torkom, kiütés volt a kezemen, hüvelygombám, herpeszem, és a nyelvem zsibbadt és fájt..október 28 án végeztettem egy hív tesztet ami negatív lett, de aztán hallottam hogy kevés időt vártam, ezért december 28 án is csináltak tesztet, ami negatív lett ugyan, de azóta is minden hónapban fájdogál a torkom reggelente, és kapar.. nyirokcsomo is megnagyobbodott kicsit.cukorbeteg vagyok, szúrom magam, és félek, hogy a kislányom hozzáért valami tesztcsíkos amin vér volt..megfertőzhettem? mert januártol kéthetente beteg szinte, fülfájás, torok vagy csak köhög.de most láza is van neki éjjel 38.9 volt. Az Elisa bioméreux mennyire pontos? előfordulhat hogy a negatív az bizony sajnos pozitív? Köszönöm válaszát! Tisztelettel!

Dr. Lakos András válasza nemi fertőzés témában

Kellene egy orvos, aki megvizsgálja. Nemcsak a HIV jön szóba...

Kérdés: 2016. május 19., 16:55 ;Megválaszolva: 2016. május 19., 20:46
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Nőnél tünetmentes STD fertőzés
Tisztelt Doktornő/doktor úr! Az alábbi problémával fordulnék Önhöz: Szexuális együttlét után a péniszemen a bőr állaga megváltozik, már...
Fehér foltok a péniszen
Üdvözlöm! szeretném a segítségüket kérni. Kb 2 hete egy kis fekélyszerű seb jelentkezett a fitymán és körülötte fehér száraz foltok. A seb...
Könnyűvér
Tisztelt Cím! Azt szeretném kérdezni hogy ha én intim kapcsolatba kerülök egy könnyűvérű nővel aki vállal gumi nélkui anált meg orált, de...
gyulladás vagy fertőzés
Tisztelt Doktor Úr!   33 éves férfi vagyok.néhány napja (kb 4-5) a makkomon, a húgycsőnyílás körül nagyon enyhe vörösödést vettem észre....
Hatásos kezelés?
Tisztelt Doktor Úr/Asszony! Párommal voltunk STD szakrendelésen, ahol megállapították, hogy vizeletünkben Ureaplasma urealyticum található. Emiatt...