Streptococcus - mit tehetnénk?

Tisztelt Válaszadó! 10 éves lányommal kerültünk gyereknőgyógyászhoz néhány hónapja. Akkor nála hüvelyváladékból Streptococcus equisimilist mutattak ki, amit Augmentinnel kezeltek.Ezt követően rákszűrésen jártam, ahol nálam Escherichia colit találtak, amire hüvelykúpot kaptam.Rá egy hónapra a lányom hüvelykenet kontrollján Sterptococcus pyogenes fertőzés derült ki, így őt most Bactroban ill.Pimafucin kenőccsel kezeljük, de nem igazán veszek észre nála javulást. Az én kontrollvizsgálatomon azóta másodszor mutatták ki, hogy Sreptococcus agalactiae baktériumom van. Az első eredmény után Augmentin Duot kaptam és Semicillines hüvelykúpot. A gyógyszert normálisan beszedtem, a kúpot elhasználtam, de a fertőzés újra ott van.Egyszerűen már nem tudom mit csináljak, három hónapja csak a nőgyógyászhoz járunk, sikertelenül.Itthon külön vízben fürdünk, külön törülközőt használunk, a vécét már naponta fertőtlenítem.Idegen helyen nem járunk vécére, ha mégis muszáj, nagyon vigyázunk, hogy még véletlenül se üljünk rá.Strandra nem megyünk, nekem nemi kapcsolatom december óta nincsen. Mit tehetnék még, hogy egyszer vége legyen ennek az őrületnek? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a nőgyógyászati gyulladás témában

Ezek a bacteriumnok együtt élnek velünk minden ember beleiben ott vannak. Csak akkor kell foglalkozni ezekkel a dolgokkal, ha panaszt is okoz. Ezek a bactériumok jóindulatúak igazán kóros állapotokat nem hoznak létre. Most legalább három hónapig semmilyen kezelést ne alkalmazzanak ha panaszmentesek!

Kérdés: 2010. augusztus 03., 20:40; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 11:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás