• csaszarmetszes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr no

        5 eve volt egy mutetem fibroma daganat volt a mehemen es azt mutottek le. Akkor azt mondotta a doktor hogy ha tehes leszek csak csaszarmetszessel johet vilagra a baba.   Azota mint mondottam 5 ev telt el es most sikerult teherbe esnem. Azt szeretnem kerdezni hogy ennyi ido utan is muszaly csaszarolyanak?

        Koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a császármetszés témában

        Kedves Kérdező!

        Ha semmi egyéb nem szerepel a kórelőzményben csak egy myomaeltávolítás, ez még nem zárja ki a spontán szülést abban az esetben sem, ha a méhűr is megnyílt a műtét során, de a vajúdás során különös körültekintéssel kell eljárni. Nyilván valamilyen egyéb információ is a kolléga rendelkezésére állt, amikor az automatikus császármetszést javasolta. Erre vonatkozóan a számomra megadott információ nem elégséges.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-05 20:19:36; Megválaszolva: 2010. június 05., 20:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: