Császármetszés

Tisztelt Doktor úr/nő! Császármetszéssel született kisfiam tavaly december végén. Kontoroll vizsgálaton volt egy borsónyi göb a heg alatt bal oldalon. Most viszont az egész heg alatt bal oldalon illetve felette ,körülötte nyomásra illetve egyébként is fáj. Menstruáció alatt szint úgy, erős fájdalmak vannak. Szeretném megkérdezni , h ez normális fél év után , vagy érdemes kivizsgáltatni, ha igen akkor azt gondolom h a nőgyógyászom keressem fel.? És mit gondol h mi lehet ez? Köszönettel Erzsébet

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Császármetszés témában

Tisztelt Hölgyem !

Panaszai miatt hüvelyi és hasi ultrahang vizsgálatot javasolnék, különös tekintettel a hasfal és a mütéti heg állapotának megállapitása végett.

Ez rendkivül fontos, mert a mütét során méhnyálahártya részletek is kerülhettek a hasi sebbe és a rendellenes helyen tapadó nyálkahártya részlet mutathat ciklusos változásokat./ Endometriosis / A leirt tünetek alapján ez nem kizárt, szükség esetén a mütéti heg feltárása és szövettani vizsgálat is történhet.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. június 21., 20:34; Megválaszolva: 2020. június 26., 08:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...