Császármetszés

Tisztelt dr. Úr Szeretném a segitségét kérni az alábbi kérdésekkel kapcsolatban. 2 gyermekem van az első természetes szűlés volt. A második császármetszés. Ez 5 éve volt. A párommal szeretnénk még egy babát, de engem megrémít a szűlés. A második baba azért lett császár mert rosszúl lettem annyira leblokkoltam és pánikba estem hogy a vérnyomásom fel ment, nyomott a mellkasom és fénylő pontokat láttam. A baba sem akart megindulni hiába kaptam gyógyszert rá. Nagyon félek sőt rettegek, hogy természetes úton szűljek. Terhesség alatt is magas volt a vérnyomásom. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e szó egy újjabb császárról ebben az esetben? Vagy hogyan lehetne meg beszélni az orvossal hogy én ezt szeretném? Szűlés szóba kerül leblokkolok kiráz a hideg és egyszerűen nehezen kapok levegőt. Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a Császármetszés témában

Tisztelt Hölgyem ! Kérem, ne nehezitse meg saját dolgát, hiszen már a várandósság 40 hete is óriási dolog és Ön ennek már két alkalommal is sikeresen eleget tett. Gratulálok. Valójában kérdése a harmadik szülés lezajlása és mikéntjéről szól, amit természetesnek tartok, de erre előre korrekt választ adni lehetetlenség. Annyit biztosan mondhatok, hogy egy előzetes császármetszés után, az azt követő szüléseknél a legkisebb komplikáció esetén a mütéti utat választják a szakemberek. Kezelőorvosával kérem, ezt részletesen beszélje meg. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. augusztus 25., 20:50; Megválaszolva: 2020. augusztus 30., 09:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...