• Sztk. szakrendelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt D.Nő/Úr!

        Ma voltam a nőgyógyásznál, hányinger, mellfeszülés hosszabb ideje, ezek okaira voltam kíváncsi.Vizsgálat után semmi választ nem kaptam, csak, hogy valószínű nem vagyok terhes. A papírt most néztem, diagnózis:oligomenorrhoea.Ez nem a ciklusok összevisszaságát jelenti, hogy 1 ciklus több mint 35 nap?

        Nekem ezzel nem is volt bajom..normálisan megjön mindig a menzeszem.Sőt felírt 2 elég drága gyógyszert, valami gombás fertőzésre...Omicral, Gynoflort.Jelzem semmi ilyen bajom nincs, még folyásom se lenne rendellenes..Nem értem...mire?

        Elküldött Uh-ra, persze 1, 5 hét múlva..ugyanazzal a diagnózissal.

        És persze, nem tudta megmondani mi is a bajom, azt se mondta, hogy lenne valamilyen fertőzésem.

        WEBBeteg szakértő válasza a emlőfájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        A fertőzésre nem tudok mit mondani, de az orvos látta vizsgálaton, néha lehet jelen fertőzés anélkül, hogy nagyobb panaszokat okozna. Nem tudok mást mondani.

        A panaszokra sokkal többet nem tudok én sem mondani, hiszen rendszeres vérzés mellett terhességre nem kell gondolnunk, de egy hányinger nem is nőgyógyászati panasz. A mellfeszülést rengeteg minden okozhatja, jó lenne egy hormonvizsgálat, hogy lássák, abban van-e eltérés. Ha az emlők a feszülés mellett mirigyesebbek, akkor lássa emlőszakrendelés is.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-03-08 22:06:31; Megválaszolva: 2010. március 08., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: