• Mellrák/ Mellgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Petróczi István! 3 hete a menstruációm 4. napjától a jobb mellemben, ha a jobb oldalamon fekszem rendkívül erős, égő fájdalmat érzek. A fájdalom olyan intenzív,hogy éjszaka felkelt az álmomból ha ráfekszem. Kb másfél éve ugyanezen a mellemen vannak kivörösödve kissé a bimbóudvaron található tejmirigyek is. Ezen felül más különösebb elváltozás nem észlelhető.Bőrgyógyásznak mutattam tavaly nyáron, nem sok érdeklődést mutatott iránta. Magán úton radiológussal csináltattam egy mell ultrahangot, az negatív lett, se ciszta, se semmi. Érdeklődnék,hogy ez minek a jele lehet? terhes nem vagyok, nem is voltam. Hashimotom van 20 éve, ilyen fájdalmam még soha nem volt. Tudom ,hogy a pm zavar miatt hajlamos vagyok a mellrákra. Ön mit gondol? Ez lehet mellrák? Így, hogy az uh negatív esetleg gyulladásos mellrák? Amennyiben nem rákra gyanakszik, akkor mi lehet? Köszönöm megtisztelő válaszát! Üdvözlettel, Böbe

        Dr. Petróczi István válasza a emlőfájdalom témában

        Tisztelt Hölgyem, mielőbb ismételtesse meg az ultrahang vizsgálatot és keressen fel emlősebészetben jártas sebészt a lelet értékeléséhez. Én nem hiszem, hogy rákja lenne, de ki kell vizsgálni. A fájdalomnak sok más oka is lehet, pl. sok refluxosnak (=gyomor-nyelőcső működészavar) vannak ijesztő mellkasi panaszai..... Jobbulást kívánok: Petróczi dr.


        Kérdés: 2019. december 17., 15:12; Megválaszolva: 2019. december 17., 21:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: