Nőgyógyászati probléma

Tisztelt Nőgyógyász! Különös problémával vagyok kénytelen Önhöz (Önökhöz)fordulni, mivel egy nőorvos azt mondta minden rendben van, nincs semmi bajom, de én nem így élem meg, mert fáj "valami"...50 éves szűz nő vagyok és még rendszeresen menstruálok. Január 8-án nagyon fájt a derekam és a hasam (ami egyébként nem szokott fájni ennyire azelőtt soha), és valami elváltozást észleletem a hüvelyemnél (valami kijött, nem tudtam mi az).Úgy éreztem nyom valami és egyre jobban fájt a hüvelyem (hol visszahúzódott, hol ismét kijött és vérzett az a "valami") Jan 13-án megjött a menszeszem, ekkor visszahúzódott az a "valami", de nagyon szúrt, nyilalt belül minden (a hüvelyem fájt). Ezután úgy éreztem, hogy a beleimet nyomja valami, ami székelési ingert váltott ki naponta sokszot, de nem mertem erőlködni, mert nagyon fájt...így az inger inger maradt. Másnap már tudtam székelni, de rettenetesen fájt a hüvelyem, vagy belül "valami" nem tudom mi...Öt nap múlva elmúlt minden fájdalmam, tünetmentes lettem. Február 5-én kezdődött minden előlről, ugyanúgy mint azt az előzőekben leírtam, de sokkal jobban fájt, és hosszabb ideig tartott a fájdalom. Amikor a széklet probléma helyre jött még napokig rettenetes szúrást, nyilalást, húzódást éreztem. Annyira fájt belül valami a hüvelyemnél, vagy valahol azon a részen beljebb, hogy alig tudtam menni, leülni, munkába sem tudtam menni, szabadságot kellett kivennem egy hétig...Elmentem orvoshoz aki az ultrahang-lelet után - mivel az nem mutatott ki semmi eltérést, negatív volt - elküldött haza azzal, hogy nincs mit tenni ez egy változókori probléma...De én nem szeretnék még egy ilyen ciklust, ekkora fájdalmakkal átélni! Mi a véleményük, mi lehet a probléma, találkoztak-e már ilyen esettel? Természetesen keresek más orvost, aki talán tud segíteni, mert így nem lehet élni. Most már állandó - bár valamivel gyengébb, mint közvetlenül a menszesz előtt, és után - szúrást, fájdalmat érzek a hüvelyemben, vagy azzal összefüggésben mélyebben. Az utóbbi esetben a menstruáció befejeztével nem váltam tünetmentessé, mint előzőleg, ezért még jobban félek, hogy mégis valami komoly betegségem van, amit az ultrahang nem mutat ki...Várom válaszukat, mit tegyek? Tisztelettel: Angi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati probléma témában

Kedves Kérdező!

Vizsgálat nélkül nehéz megmondani, lehet-e komolyabb eltérés nőgyógyászatilag. Ha az UH negatív, az kizárja a petefészek cysta és a myoma lehetőségét. Amennyiben nőgyógyászati vizsgálata nem volt, azt mindenképpen javasolnám. E nélkül a fájdalom okát nehéz lesz meghatározni. Annak ellenére, hogy még szűz, rendes nőgyógyászati vizsgálat szükséges lenne.

Dr. Juhász A. Gábor
Kérdés: 2010. március 03., 19:38; Megválaszolva: 2010. március 03., 19:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetek terhes?
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?