babavárás

Tisztelt Dr.! Masfél éve várunk a babánkra és semmi! 5évig szedtem a triregor fogamzásgátlot, de kb 4évben volt hogy a gyogyszer szedes ellenere egy teljes honapig megvolt a mensesem, az orvos javaslatara egy honapig pihentem, nem szedtem semmi gyogyszert, aztan egy fel evre ra megint ekkor felirta a dianne tablettat és végul visszatertem a triregorra. Nyar vegen megint zavaros volt a menstruaciom akkor ugy gondoltam vegleg abbahagyom, elso honapban nem jott meg, kovekezoben ketszer annyi mennyisegben megjott idobe jott idoben ment. Harmadik honapban egy hormon vizsgalatot csinaltam ahol a prolaktin szintem 513.90 mIU/1 volt, illetve a total tesztoszteron szintem 1, 81 nmol/l volt. A tobbi ertekem teljesen rendben volt! Sajnos az orvosom nem nagyon foglalkozott velem, annyit javasolt hogy varjunk es ha gondolom akkor agyalapi ultrahangot csinalhatunk... Ekkor ugy gondoltam nem szedek semmit, varok es vezetem a menstruacios naptaramat.Novemberben egy korhazba kertem idopontot nogyogyaszhoz, megvizsgalt azt mondta a mehem teljesen rendben van, o ajanlasara kezdtem el szedni nov.14en a mastodynon cseppet napi 2x30. Most megint kesik a menstruaciom. Nemtudom mit tegyek, gondoltam 3honapig szedem a cseppeket, de ha mar most se jon meg tolle akkor nem tudom mennyi értelme van. Szeretnek egy megbizhato nogyogyaszt valasztani aki figyel ram es segit.Segitseget elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza nőgyógyászati probléma témában

A leírt prolaktin szint az a normális határon van.

A tesztoszteron némileg emelkedett.

Komplett kivizsgálásra van szükség: hormonvizsgálat a ciklus 3. és 21-23.napján. A ciklus rendezése ez alapján gyógyszeresen.

Méhanatómiai vizsgálata, kürt átjárhatóság vizsgálat ún.HSG.

Partner andrológiai vizsgálat.

Ezek után látható a szükséges kezelés, az esetleges további tennivalók.

Keressen fel meddőséggel foglalkozó szakambulanciát.

Kérdés: 2013. január 01., 20:10; Megválaszolva: 2013. január 03., 21:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi vírus?
Jelenlegi partnerem arra panaszkodik hogy a menstruáció közben és után kellemetlen illata van ami eddig nem volt. Meg van róla győződve hogy valami...
Miert jelenik meg fajo, egeto erzes?
Azt szeretnem kerdezni, hogy miert jelenik meg egeto, fajo erzes szeretkezes kozben, meg utana? Mar hosszu ideje van az, hogy szeretkezes kozben a...
Mastodynon cseppek
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Két nappal ezelőtt a nőgyógyászom Mastodynon cseppeket írt fel, mivel a Laurina fogamzásgátló szedése mellett is...
mit tegyek?
Tisztelt Doktornő/ÚR! A problémám az lenne, hogy 4 hónapja bal oldali hasi fájdalmaim jelentkeztek vizelési ingerrel, és időnként vizelés utáni...
trichomonas
Kedves Dr.nő! 2010.04.16.-án kértem Öntől segítséget trichomonas panaszra. Akkor Tinidazol gyógyszert javasolta. Most ismét elkaptam a...