• Nemi vírus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jelenlegi partnerem arra panaszkodik hogy a menstruáció közben és után kellemetlen illata van ami eddig nem volt. Meg van róla győződve hogy valami vírushordozó vagyok ami nálam tünetmentes nála pedig ilyen formában jelentkezik. Előtte lévő partnereim sosem panaszkodtak ilyen problémáról. Igaza lehet?

        Dr. Árki Ildikó válasza a nőgyógyászati probléma témában

        Tisztelt Kérdező! A hölgy nőgyógyászati vizsgálata alapján lehet véleményt mondani arról, hogy mi okozza a panaszait.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2013. július 24., 04:42; Megválaszolva: 2013. július 24., 18:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció