• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/úr! 2 éve elváltam, azóta nincs tartós kapcsolatom. 5-6 alkalommal volt szexuális kapcsolatom férfival. Az együttlétek nem voltak fájdalmasak, viszont utána pár nappal hüvelyi vérzés jelentkezik elég hosszú ideig. Sajnos elég stresszes időszakomat élem, lehet ez is az oka. Várom válaszát arra nézve, hogy van-e ennek más lehetséges oka is? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi vérzés témában

        Kedves Hölgyem!


        Egy nőgyógyászati vizsgálatot javasolnék, mert ki kell zárni, hogy a méhszájon nincs-e valamilyen kezelést igénylő elváltozás, amire az együttlétek utáni vérzés utalhat. Egy krónikus fertőzés is okozhat hasonló panaszokat, de ezt is vizsgálattal lehet ellenőrizni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 15:01:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: