• Hüvelyi vérzés, hova forduljak, glutén

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Válaszoló! Nem tudom,milyen orvost keressek a problémámmal, és azt sem,hogy sürgősen-e. Tüneteim: -Iszonyatos szomjúság 2 hete alkalmanként,melegtől függetlenül. (Napi 5-8 liter ásványvíz fogyasztása mellett. Heti 4 este szoptatom egy keveset a 3 éves fiamat még. Ezeken a napokon nem szoptattam.) -Puffadás,szorulás, felhasi görcsök, szédülés, csökkent mentális teljesítmény, diszlexia szerű valami (eddig nem volt,sőt). -Étvágytalanság,levertség. -Ma közepes hüvelyi vérzés. 3 héttel ezelőtt (május 31- június 5) volt menzeszem, 1 nap késéssel, de a megszokott időben és időtartammal egyébként. Utána 3 napig pecsételő vérzés volt, majd 1 hétig semmi, vasárnaptól újra 3 nap pecsételő, majd tegnap és tegnap előtt gyenge vérzés. Ma olyan volt mint egy közepes menst. vérzés, de nem megszokott, vér szagú. Szülés óta rendszeres a menzeszem (2016 februárban szültem). Együttlét (védtelen) május 25, 26. Június 10 körül teszteltem,hiába volt menzesz az együttlét óta, a tünetek miatt. Negatív volt. (Gabriel,első vizeletből) Gluténérzékenység vizsgálatában csak szeptemberben kell visszamennem. A hüvelyi vérzés viszont közvetlenül egy diétahiba után következett. Mi lehet a baj? Ráér vajon ez a probléma míg rendes időpontot foglalok nőgyógyászatra,vagy menjek sürgősségi nőgyógyászatra? Pajzsmirigy alulműködés nem volt, 2017 nyarán nézték, mert azóta van szédülés-butulás Csatolom az eddigi eredményt a gasztroról. Köszönöm előre is a megtisztelő választ, Tisztelettel:

        Dr. Kiss György válasza a Hüvelyi vérzés,glutén témában

        Tisztelt Hölgyem ! A panaszok alapján nőgyógyászati és egyben hüvelyi ultrahang vizsgálatot javasolnék első lépésként / méhnyálkahártya állapota, petefészkek és a kismedencei status tisztázása miatt is /Itt meg kellene említenie, hogy 3 éve folyamatosan van tejelválasztása és ez egyben egyértelmü Prolactin / tejelválasztásért felelős hormon az agyalapi mirigyben dominantiát jelent - ez hosszu távon erősen megterhelő lehet szervezete számára. Javasolom még , hogy diabetológussal is vegye fel a kapcsolatot. Üdvözlettel: dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 20., 13:27; Megválaszolva: 2019. június 23., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy márciusban abbahagytam az 5 évig szedett fogamzásgátlót babatervezés céljából. A következő hónapokban nagyon rendszertelen volt a menstruációm, volt, hogy 10nap késéssel...