szex utáni vèrzès.

Jó napot doktor úr vagy doktor nő! azèrt irok mert meg vagyok ilyedve, mivel multkor meg volt a menszeszem rendesen ès le feküdtem a párommal ès a szex közben vèreztem, de be tudtam annak hogy meg volt a bajom. de utána 1-2 napig barna folyásom volt, de már azis ell mult ès ujra szeretkeztem a párommal kicsit szenvedèlyesen ès erre ujra vèreztem. de azota semmi, lehet hogy tul vadak voltunk ès csak a párom meg sèrtett? vagy nem tudom mit csináljak kèrem segitcsen.. viszlát.

Dr. Farkas Ágnes válasza Hüvelyi vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben az együttlét közvetlen a menstruáció után volt, akkor csupán a vérzése jelentkezett újra. Ha később történt, és semmi más panasza nincs, akkor ne aggódjon, az együttlét is okozhat ilyet. Az azért fontos, hogy nőgyógyászati szűrővizsgálatra évente egyszer menjen el, ha ez aktuális, akkor mindenképpen jelentkezzen be.

Üdv.: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2019. május 09., 09:24; Megválaszolva: 2019. május 14., 18:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció időtartama
Hüvelykúp után nemi élet
Teherbeesés
Tisztelt Doktornő, 5 hónapja próbálkozunk a babával, de sajnos nem akar összejönni. Én 35 éves vagyok, nem voltam még terhes. A menstruációm...
Daganatos vagyok?!
Előzmény: 8 éve, hogy a menstruációm elmaradt, évente kontrollra jártam. Ez év januárjában nem nagy mennyiségű, de vérzés jelentkezett....
Rákszűrési letel értelmezése
Tisztelt Doktornő! . Én érdeklődtem, hogy P3-nak számít e az ASCUS, nem neoplasztikus elváltozások, metaplasia, HPV negatív tartalmú rákszűrésem....