• szex utáni vèrzès.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot doktor úr vagy doktor nő! azèrt irok mert meg vagyok ilyedve, mivel multkor meg volt a menszeszem rendesen ès le feküdtem a párommal ès a szex közben vèreztem, de be tudtam annak hogy meg volt a bajom. de utána 1-2 napig barna folyásom volt, de már azis ell mult ès ujra szeretkeztem a párommal kicsit szenvedèlyesen ès erre ujra vèreztem. de azota semmi, lehet hogy tul vadak voltunk ès csak a pàrom meg sèrtett? vagy nem tudom mit csináljak kèrem segitcsen.. viszlàt.

        Dr. Farkas Ágnes válasza a Hüvelyi vérzés témában

        Kedves Hölgyem ! Amennyiben az együttlét közvetlen a menstruáció után volt, akkor csupán a vérzése jelentkezett újra. Ha később történt, és semmi más panasza nincs, akkor ne aggódjon, az együttlét is okozhat ilyet. Az azért fontos, hogy nőgyógyászati szűrővizsgálatra évente egyszer menjen el, ha ez aktuális, akkor mindenképpen jelentkezzen be. Üdv. : Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2019. május 09., 09:24; Megválaszolva: 2019. május 14., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Pár hete orgazmus alkalmával fáj a csiklóm és ezt a köldökömig érzem. Ma voltam orvosnál és azt mondta krónikus parametritis és medencei cellulitis gyanúja áll fent. De nem mondott erről semmit bővebben miért...