Cns hüvelykúptól vérzés

Tisztelt Dr.nô! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz.hogy tegnap kezdtem el használni a cns hüvelykúpot.ugyanis nôgyógyászom vizsgálat során azt mondta van egy kis folyásom.24-én kellene megjönnie.mondta is.hogy az idô alatt hagyjam abba.majd menstruáció után folytassam a kúp használatát. Nos én elkezdtem tegnap használni.viszont az történt.hogy ma délutánra elkezdtem vérezni enyhén.nem úgy.mint amikor megjön.Ez miért van.ill. szedjem tovább.vagy hagyjam abba a szedését? Válaszát elôre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Hüvelyi vérzés témában

A CNS kúp nem okoz hüvelyi vérzést, de hüvelyfertőzésekhez társulhat főleg szexuális együttlétet követően kisebb vérzés.

Kérdés: 2016. január 21., 14:45; Megválaszolva: 2016. január 23., 17:32
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken