Cns hüvelykúptól vérzés

Tisztelt Dr.nő! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz.hogy tegnap kezdtem el használni a cns hüvelykúpot.ugyanis nőgyógyászom vizsgálat során azt mondta van egy kis folyásom. 24-én kellene megjönnie.mondta is.hogy az idő alatt hagyjam abba.majd menstruáció után folytassam a kúp használatát. Nos én elkezdtem tegnap használni.viszont az történt.hogy ma délutánra elkezdtem vérezni enyhén.nem úgy.mint, amikor megjön. Ez miért van.ill. szedjem tovább.vagy hagyjam abba a szedését? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Bodnár Edina válasza Hüvelyi vérzés témában

A CNS kúp nem okoz hüvelyi vérzést, de hüvelyfertőzésekhez társulhat főleg szexuális együttlétet követően kisebb vérzés.

Megválaszolva: 2016. január 23.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Szex utáni vérzés.
Jó napot doktor úr vagy doktor nő! azért irok mert meg vagyok ilyedve, mivel multkor meg volt a menszeszem rendesen és le feküdtem a párommal és a szex közben...
Pattanások a háton
Kedves Doktornő! Évek óta gyulladt pattanások jelennek meg a hátamon. Korábban bőrgyógyász által javasolt gyógyszeres kezelés és gyógyszertári kikevert krém...
Travocort krém újbóli használata
Műtéti heg kezelése
Lila foltok testszerte
Melanoma malignum nodulare cutis...