Terhesség alatt

Kedves Dr. Úr! Elnézést nem szeretném zaklatni. A válaszban nem írta meg, hogy rendel e sztk bán vagy kórházban., De akkor gondolom nem csak itt az 5 kerületben. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Kiss György válasza Terhesség alatt témában

Tisztelt Hölgyem! Csak az emlitett V. kerület. Köszönöm levelét! Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. február 02.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Canesten kombi terhesség alatt
Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio