Mi lehet a Bajom?

Tisztelt Doktorúr/nő! Majd nem 28 éves vagyok 2 éve párkapcsolatban 1 éve Házasságban vagyok a Férjemmel.2nagy vetélésem volt ebben a 2 évben amiről tudok. Nagyon szeretnénk kisbabát már csak az Hiányzik az életünkből. 2015.07hó vége 08.eleje Pozitív terhességi teszt amely Augusztus 24-én hirtelen negatív lett alhasi fájdalom kevés vérés.Bementünk a Nőgyógyászati ügyeletre nem zárták ki a méhenkívüli terhességet de be nem fektettek.Rá 1 nappal férjem mentőt hívott erős fájdalom rosszul lét miatt, Bevittek Esztergombba az SBO-ra mert ott lakom. Az orvos azt mondta történhetett megtermékenyülés de beágyazódás nem.2015.09.14-én Hüvelyi Uh: 15, 5mm méhnyálkahártya baloldali petefészekbe kisebb ciszták és graaft tüsző a Jobb oldalon feltételett egy hatalmas tüszőt a Doktornő, Mi természetesen próbálkoztunk a férjemmel de másnap reggel 2015.09.15-én intenzív Alvadt csomós vér indult meg ami 1hónapig tartott hozzáteszem voltam Nőgyógyásznál aki nem csinált Ultrahangot de nem tudta eldönteni hogy vagy Menstruálok vagy vetélek.Norcolut kezelést kaptam abba hagyás uán 6-dik napra jött meg tegnap most ismételten erős alhasi fájdalmam van Nospa nem sokat segít Sajnos.2éve majdnem 3 visszatérő műtétem volt petefészekciszta miatt Kaposváron nyaralás közben lettem rosszul ez mellékes meg is műtöttek csináltak egy átjárhatósági vizsgálatot is.Bal egyálltalán nem volt átjárható a jobb éppenhogy nagynyomással.De így is 30/40%Esélyt adtak hogy Spontán létrejön terhesség. Az elmúlt 1.2hétben többször volt majdnem 40Fokos lázam. Az 1 hónapos darabos vérzés miatt 2hét után felhívtam a Mentőket akik ki akartak jönni csak nem tudtam a Címünket de ők meg azt mondták vagy elnéztek valamit vagy nem tudja mi lehet de nem normális, Én nagyon félek mert több daganatos megbetegedés volt a családomba Édesanyám 43 éves 16 évesen szült engem őt is műtéték már.Jelenleg Magánorvost keresek nem Esztergomba aki végre kivizsgál és kezel és akinél lehet szülni gyermekről nem mondok le kérem segítsen Nagyon elvagyok keseredve.18 éves koromtól 24évees koromig 3vetélésem volt +amit az elején leírtam amióta férjnél vagyok. A CRP TROMBOCITASZÁM FEHÉRVÉRSEJTSZÁM magas szokott lenni.Nem tudják mitől.Válaszát Nagyon köszönöm.Diána Mi lehet a bajom? Legutóbbi CRP: 12, 5Volt a fehérvérsejt 11, 8 trombocita438 kb 3hetes lelet

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza vetélések témában

Kedves Diána!

Javasolnám, hogy az összes eddigi leletével kérjen időpontot konzultációra. Részletesen nőgyógyászati és endokrinológiai kivizsgálás javasolt elsősorban.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. október 30., 11:34; Megválaszolva: 2015. november 01., 20:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
habituális vetélés utáni...
Tisztelt Doktor Úr! 2012-ben, 36 éves koromban császármetszéssel megszületett a kislányom, ez volt az első terhességem, ami a nyolcadik hónapig...
Missed abortion
Tisztelt Szakértő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy most e hónapban már a második missed ab-on estem túl. Az első 2012 októberében...
Leiden mutáció
Tisztelt Doktor Úr! Elnézést, hogy kérdésemmel zavarom.Kérdésem a következő.Két vetélésem volt az egyik 6 a másik 11 hetes terhesen, mindkét...
Két vetélés után mit mutatnak a...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy számomra komoly és fontos kérdéssel fordulok Önhöz. Tavaly februárban, illetve júliusban két missed ab-om volt. Az...
mi lehet az oka?
Üdvözlöm! Az én problémám az hogy gyereket szeretnék de már 5 elment mind az ötöt mütétel fejezödöt be, már van egy 6 éves kislányom én 23...