Okozhatja a menstruáció közeledte?

Tisztelt Doktor úr! Hónapok óta a szinte minden hónapban jelentkezik nálam mindenféle kellemetlen tünet, fájdalom, rosszullét. Rettenetes szédülés rohamok (orvost is kellett már hozzám hívni) , izületi-csont fájdalmak, hátfájás, szörnyű derékfájdalom, nagy fokú gyengeség főleg a lábaimban, nagy fokú aluszékonyság, halálfélelem, nagyon nagyon rossz általános közérzet, valamint minden hónapban valami újabb tünet és probléma ami addig még nem volt. Rettenetesen kétségbe vagyok mindig esve és megfigyeltem hogy ezek a problémák a menstruációmat megelőző 8-10 napban jönnek elő. Létezhet ez? Forduljak ezzel nőgyógyászhoz? Úgy érzem lelkileg nem birom már ezeket a rosszulléteket és fájdalmakat. Köszönöm megtisztelő válaszát. Tisztelettel: B. Zita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nógyögyászat témában

Nőgyógyászati szakvizsgálat tanácsos.

Az életkora miatt ezek lehetnek változó kori tünetek is..

Azonban a nőgyógyászati vizsgálattal az mindenképpen lehetséges, hogy a szervi nőgyógyászati okot kizárjuk.Ennek birtokában a további teendők meghatározhatók.

Kérdés: 2015. október 10., 12:25; Megválaszolva: 2015. október 10., 19:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés
Méh süllyedés