Lehet-e még?

Az lenne a kérdésem hogy ha 1 hét utána veszi be az esemény utáni tabletát akkor az hathat-e még? és ha igen mennyi az esélye? köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Esemény tabletta témában

Kedves Kérdező 3-4 nap után nem hat már a gyógyszer. Ha szerencséjére, valószínű nem terhes és megjön a vérzése, gondolja meg a korszerű hormonális fogamzásgátlást, vagy a helyi fogamzásgátlókat: (Pharmatex vagy Patentex) a jövőben.

Kérdés: 2015. március 04., 14:13; Megválaszolva: 2015. március 04., 18:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok