Kellemetlen illat

Tisztelt Doktor Úr! Számomra új problémával fordulok Önhöz. Párommal fogamzásgátló tablettával védekezünk és együttlét után kellemetlen illatot szoktam érezni, ami hüvelyöblítés után megszűnik. Ön szerint mitől van? Menjek kivizsgálásra? Várom válaszát Viktória

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza kellemetlen illat témában

Tisztelt Asszonyom!

Igen, leghelyesebb egy nőgyógyászati vizsgálat és hüvelykenet vétel.

A hüvelyöblitést ettől függetlenül nem javaslom, mert azzal a "jó baktariumokat" a tejsav bakteriumokat is kiöbliti, igy csökken a hüvely védekezőképessége. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. január 26., 16:13; Megválaszolva: 2015. január 26., 16:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam