Lehet e tabletta hatása?

Most kezdem újra a fogamzásgátló tabletta szedését egy év kihagyás után. A menstruációm első jeleire bevettem a tablettát ez után minimális volt a vérzés nagyjából a negyede a megszokottnak. 6 napja szedem a tablettát először enyhe barnás, majd élénk piros vérzést is tapasztaltam, még mindig tart de sokkal kevesebb az átlagnál. Ezt a fogamzásgátló tabletta okozhatja? Szexuális kapcsolatom az elő vérzésem utáni első héten belül volt, óvszeres védekezés mellett.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza OC témában

Kedves Kérdező!

Az első három hónapban - a tabletta elkezdésétől - vérzészavarok előfordulhatnak, ha nem nagyon súlyos, úgy nem kell vele törődni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 21., 10:49; Megválaszolva: 2014. december 22., 11:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45