Fogamzásgátló tabletta csere

Tisztelt Doktor Úr! Lassan 2 éve szedem a Ditinell 0,060mg/0,015 mg fogamzásgátló tablettát. Az elmúlt 3-4 hónapig a 4 db placebo tabletta közül a 3. tabletta beszedésekor jelentkezett a vérzésem, viszont az elmúlt 3-4 hónapban kitolódott az utolsó, vagyis a 4. tabletta beszedési napjára a vérzés első napja. A kérdésem az lenne, ha esetleg még egy napot tolódna a vérzésem a közeljövőben (ami már nem esne bele a placebo tablettás időszakba) , akkor érdemes lenne-e gyógyszert váltani? Köszönettel: Orsi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Emiatt nem szükséges tbl-t váltani.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2021. március 11., 19:55; Megválaszolva: 2021. március 13., 18:27
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás