• Abbahagyott fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 25-én jött meg az eredmény, hogy heterogén Leiden mutációban érintett vagyok. Miután kiderült, konzultáltam nőgyógyásszal és azt mondta, hogy bármikor abbahagyhatom a tabletta szedését, rendszertelen cikluson kívül egyéb problémát nem okoz. Így aznap este már nem vettem be. Ekkor következett volna az első levél 3. tablettája. A kérdésem az lenne, hogy mekkora az esélye a teherbe esésnek, ha a tabletta mentes hét közepén (pontosan egy héttel a be nem szedett gyógyszer előtt) voltam együtt a párommal kiegészítő védekezés nélkül? Az aktus másnapján megjött a vérzésem. Szükséges esetleg sürgősségi fogamzásgátlás, mivel az első héten hagytam abba a gyógyszer szedését, úgy, hogy az előző egy hétben volt szexuális együttlét? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tekse István válasza a oc témában

        Kedves Kérdező! Ha az aktus másnapján megjött a vérzése nincs miért aggódni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. szeptember 26., 22:30; Megválaszolva: 2019. szeptember 27., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: