Pecsetelo verzes

Jo napot kivanok! A napokban Gardnerellas fertorzest diagnosztizaltak nalam (ennek kezeleset meg nem kezdtem meg) , ezzel parhuzamosan gombaval is kezelnek. A menstruaciom egy heten belul esedekes. A tegnapi illetve mai napon pecsetelo verzest tapasztaltam, erdekelne, hogy ez a verzes osszefugghet a fertozessel, lehet annak tulajdonithato hogy le van gyengulve a huvelyflora vagy esetleg mas oka is lehet? Elore is koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza pecsételő vérzés témában

Kedves Kérdező! A Gardnerella gyakori és nem veszélyes kórokozó a hüvelyben, gombaszerű, így a gombaellenes kezelés ezzel is elbánik. A vérezgetés nem függ össze a hüvely bármilyen fertőzöttségével, de gyakori enyhe hormonális összhanghiba miatt. Egyenlőre csak figyelje meg időtartamát, esetleges ismétlődését, vagy felreősödését, ezek esetében menjan csqak orvoshoz. Az esetek jó részében spontán rendeződik majd.

Kérdés: 2014. október 29., 13:38; Megválaszolva: 2014. október 29., 18:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló mellett egy héttel...
Jó Napot! A problémám a következő. Kb 3 és fél éve szedek fogamzásgátlót (Mistral) sosem volt vele problémám. Mindog napra pontosan megjött....
Menstruációs zavar
A következőkben szeretném kikérni a tanácsát: Az agusztusi menzeszkor előírásnak megfelelően elkezdtem szedni a Nacrez nevű antibébit....
mitől van ez?
Kedves Doktor Úr! 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót először, Yasminellet, majd 1 éve váltottunk Corenelle tablettára. A gyógyszer váltásakor 3....
Pecseteles
Tisztelt Doktor Ur! 1, 5 eve szedek egy Yasmine nevu fogamzasgatlot. Most tapasztaltam eloszor pecsetelo verzest, ami nagyon megremit. Olvastam cikkeket...