• Narancssárga, néha véres folyás, mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő/doktorúr! Holnapra van időpontom nőgyógyászatra. Soha nem volt nőgyógyászati problémám. Mindig rendszeres volt a mensesem, néha pecsételés, de tudtommal az normális. Mindig féltem a nőgyógyászoktól, így még soha nem vizsgáltak meg odalent. Mikor kaptam a méhnyakrák vírus elleni védőoltásokat, akkor voltam utoljára, 18évesen. Tudom nagy butaság ez, de mindig féltem. Csak a saját nememmel volt eddig szexuális kapcsolatom. Lassan egy hónapja kaptam fogimplantátumot, amire Dalacint kaptam 4napig napi 4x.Nagyon elrendezte a sorsom, kijött a hüvelygombám. Erre a szokásos canesten combi unot használtam +krém. Mintha elmult volna, mensesem is megjött 10nappal korábban, mint szokott, de menses után visszajött, így vettem még hüvelytablettát gombára + bejelentkeztem dokihoz. Ez 5 napja volt és azóta vagy pecsételő vérzésem van, vagy általában narancssárga pici vérfoltokkal. A nagyobb vérzések bentről vannak, a picik tippem szerint kintről. Amit még hozzátennék, hogy 1hónapja elkezdtem egy testvérem által ajánlott természetes méregtelenítő kúrát + paleo étrend, amitől 3 hét alatt éhezés nélkül 7 kilot fogytam. Valami nagy káosz lehet bennem az biztos. A narancssárga (néha túrós, általában nem) folyást mi okozhatja? Soha nem találkoztam ilyennel. Azt viszont tapasztaltam, mióta szexuális életet élek, tehát 8éve,hogy utána pici vérzés, vagy barna és néha fáj is, mikor csináljuk. Előre is köszönöm!

        Dr. Farkas Ágnes válasza a pecsételő vérzés, hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem! Több dolog is felmerülhet: A legnagyobb a valószínűsége egy masszívabb gombás gyulladásnak, amire egy kúp nem elég. Ilyenkor többféle kezelés is kell. A másik lehetőség, hogy a hirtelen bekövetkezett súlycsökkenés felborította a hormonháztartást (nőgyógyászat, pajzsmirogy). Azt nem tudom, hogy a nemi élet milyen formája után jelentkezik a pecsételő vérzés, de emiatt is jó lenne egy kivizsgálást csinálni, ezt az orvosnál feltétlenül meg kell említse. Mielőbbi jobbulást! Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2020. február 17., 19:24; Megválaszolva: 2020. február 24., 20:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.