Rákszűrés eredmények

Volt párom félrelépett még decemberben, mikor felfázási tünetekre lettem figyelmes, ami nem normális lefolyásúnak tűnt ezért rohantam az orvoshoz. Rákszűrés eredményem P3-as LSIL CIN2-es lett, amire CNS kúpot kaptam 10 napon keresztül. 3. után tünetmentes lettem. A kúra után megismételtük a rákszűrést, ami P2-es eredményű LSIL lett ismétlés 3 hónap múlva. Ilyenkor mi a teendő? Jogosan ijedek meg? Esetleg valamivel erősíthetem a hüvelyem védekező képességét?

† Dr. Szalóczy Péter válasza rákszűrés eredménye témában

Kedves Kérdező! Szögezzük le, hogy a partneri félrelépésnek semmi köze sincs a P 3 eredményhez és a citológiai mellékleletekhez. Ez bárkivel, bármikor létrejöhet. A továbbiakban egyetlen fontos tennivalója lenne: használjon a sokféle hüvelyi probiotikumból bármelyiket, de úgy, hogy 3-4 napon naponta egyet felhelyez hüvelyébe, majd hosszú távon hetente 1-2-t. Ezek recept nélkül kaphatók, megerősítik a hüvelyi védő tejsav baktérium flórát és megvédik a hüvelyt bármilyen bekerülhető fertőzéstől Egyben javítják és karbantartják a citológiát rontó méhszájhámot.

Kérdés: 2014. február 24., 11:12 ;Megválaszolva: 2014. február 26., 16:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ismét kórod lelet várható
Tisztelt Doktornő! Mi árcérdeklődtem Önnél a leletemmel kapcsolatban korárábban, ami ASCUS, atypusos sejtek, nem neoplasztikus elváltozások...
Hpv diagnosztika
HPV pozitív 68 mutattak ki amít nem érték egész életében két hosszú kapcsolatom volt most kétségbe vagyok esve a mostani párommal egy éve vagyok...
Rákszűrési letel értelmezése
Tisztelt Doktornő! . Én érdeklődtem, hogy P3-nak számít e az ASCUS, nem neoplasztikus elváltozások, metaplasia, HPV negatív tartalmú rákszűrésem....
Ez már P3-nak számít?
Tisztelt Doktornő! Az alábbi rákszűrési eredményt kaptam: Kenet általános értékelése: Hámsejtrendellenességek Részletes...
Nőgyógyászati lelet értelmezése
Tisztelt Doktornő! Nőgyógyászati vizsgálaton a következő eredményt kaptam: Kolposzkópos képen 10 és 2 óra között tagoltság látható. A...