endometrizis es FIV

Egy honapja endometriozis cisztaval, laparoszkopiasan mutotek.Kiderult mindket petevezetekem atjarhatatlan. Az orvosom 6 honap Diphereline es kezelest ajanlott, majd utana FIV et.Hat eve szeretnenk gyereket de nem sikerul.Kerdesem hogy mi lenne a jobb? Csinaljam meg a hormon kezelest ami 6 honapig leallitja a peteeresem, vagy mar most kezdjem meg a FIV probalkozast? Koszonom valaszat, Tisztelettel

Dr. Vereczkey Attila válasza meddőség témában

Kedves Kérdező!

Fontos, hogy az endometriomának tokja van, amit el kell távolítani ahhoz, hogy ne újuljon ki. Ha ez megtörtént, véleményem szerint, ha minden egyéb körülmény adott, minden szükséges kivizsgőálás megtörtént és az eredmények engedik, akár a következő ciklusban is el lehet kezdeni az IVF kezelést.

Minden jót kívánok Önnek!

üdvözlettel,

dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2013. január 11., 08:29 ;Megválaszolva: 2013. január 21., 10:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Babavárási nehézségek
meddő vagyok
Mire számítsunk?
Petevezeték elzáródás?
Meddőség kevés progreszteron miatt