Lehet baba?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A menstruációm utoljára november 25-19-ig megvolt, normális a ciklusom, 28-31 napos. Nem védekezünk 1 éve, mert második babát szeretnénk (33 éves vagyok) . A menzeszem annyiban más volt, hogy erősebb és hosszabb volt kicsit. Viszont végig szurkált a két oldalam alul (sosem szokott) , illetve amióta elmúlt, szurkál, de nem alul, hanem köldök magasságban a jobb oldalon és köldök körül. Húzó, szúró érzés minden nap időközönként. Egyik reggel pár csepp előtej jött a bal mellemből, és szex előtt fájni kezdett a szeméremcsontom (de közben már nem fájt) . A mellem pedig 1 hete napközben néha bizsereg, nehéznek érzem, de nem duzzadt és nem fáj. Kivizsgáltak múlt hónapban, minden rendben mindkettőnkkel, a progeszteronom is rendben. Lehetek terhes a tüneteim alapján, ha megvolt a menzeszem? Még nem voltak ilyen tüneteim soha. Vagy a hormonjaim játszanak velem? Vagy mitől lehetnek ezek a tünetek? Tesztelni még korainak tartanám, hisz 2 hete menstruáltam. Előre is köszönöm a segítségét! Tisztelettel: Anita

Dr. Somorjai Attila válasza terhességi kérdés témában

Kedves Kérdező!

Tekintettel az alhasi panaszokra, a tejcsorgásra, főleg ha ezek a kivizsgálás előtt nem voltak, sajnos újra vissza kell menni kontrollra a nőgyógyászához.

Az ép, életképes terhességnek ezen körülmények között pici a valószínűsége, a kóros terhesség kizárása mindenképp szükséges lehet.

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2012. december 05., 16:40; Megválaszolva: 2012. december 07., 19:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mekkora az esélye, hogy menstruáció...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Menstruációm 3. napján együtt voltunk párommal, el is élvezett bennem. Semmilyen módon nem védekeztünk. Mennyi esély van...
Lehetek terhes?
Tisztelt Doktor Nő, Úr. Az lenne a kérdésem hogy k b egy hete hányingerem van, majdnem minden nap, fája fejem, ingerlékenyebb vagyok, néha alhasi...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
2 hónapja kimaradó menstruáció...