Lehet e szedni a kettőt egyszerre?

Kedves Dr! Meddő nő vagyok így évek óta kell szednem a pausogest nevű hormonkészítményt mivel nincs olyan mértékű saját hormontermelésem. Pár hete megcsípett egy kullancs és Lyme kórt kaptam, ezért felírtak nekem 4 hétre elegendő Zinnat 500mg nevű antibiotikumot. Az lenne a kérdésem, hogy a két készítményt lehet e egyhuzamban szedni? Illetve mióta szedem az antibiotikumot a bal mellembe néha élesen szúró érzést érzek. Ennek lehet valami köze ehhez? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza gyógyszereszedés témában

A két készítményt lehet egyszerre szedni.

Azonban a hormon készítmény mindig külön kell bevenni és 3-4 órát adni a felszívódására.

A mell fájdalom is összefügghet a hormon felszívódásával.

Kérdés: 2012. szeptember 04., 15:07; Megválaszolva: 2012. szeptember 07., 23:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés
Méh süllyedés