• Vérzés sex után, fajdalom, halványrózsaszin szagtalan bö hüvelyi váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm, A tanácsát szeretném kérdéni. Tudom a vége biztosan az lesz hogy orvoshoz kell fordulnom, mégis megkérdezem, mert sokat alvastam utána a neten és aggódom. Kb 1 hónapja amikor a férjemmel szeretkezünk több alkalommal már közben vérzem, más esetekben pedig csak az aktus végén. Söt elöfordult önkielégités után is véreztem és nem történt behatolás. Emellett kb 3 napja erősen fáj a bal oldalam egészen a petefészkemtől oldalt a derekamig vesetájig érzem ezt a fájdalmat. Több esetben a méhem is fáj, sex közben kifejezetten de már 3 napja anélkül is. És ami igazán aggaszt tegnap óta nagyon bő halványrózsazsin szagtalan é shig viszerü váladék ürül a méhemből, ezt olyan mennyiségben képzelje el hogy eg yéjszakai betét megtelik szerintem 1 óra alatt, ez nem egésznap van, hanem naponta többször... olvastam a méhszájsebről a clamidiáról, améhnyakrákról a tüneteim alapján lehet bármelyik,,, teherbe nem sikerül esnem, 5 éve vagyunk együtt, de gyakoraltilag mégg soha nem voltam terhes. A menstruációm rendszertelen, ha megjön akkor többször nagy mennyiségü alvadt vér ürül, és elmulik 1-2 nap mulva. Emiatt volt már 6-7 éve 2 frakcionált küretem, volt 2 szövettan is, e szerint a méhem el van öregedve...Nem kérek nyugtatást, érzem hogy n em kicsi a problémám, azt szeretném ha teljes öszinteséggel válaszolna. Üdv Melinda

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelyi vérzés témában

        Kedves Melinda! Felhatalmzott, hogy őszintén válaszoljak. Élek vele! Őszintén megáll az ész, hogy ennyi sokrétű, régóta jelentkező panasszal nem jelentkezett orvosnál, inkább szorong és rosszat képzelődik. Ne tartson a rosszindulatú folyamat esélyétől, tünetei egyszerű, de gyorsan gyógyítható problémát valószínűsítenek. Nem tudom, járt e rendszeres évi szűrésekre, mert valljuk, hogy számos baj megelőzhető. Méhszájsebe kisebb-nagyobb a nők nagy részének van, a Chlamídia a laikus felfogásban fenyegetőenárja ki az urológust is kívánó kivizsgálást. A kontaktnak nevezett vérezgetés legtöbbször méhszájseb, vagy hormonháttérhiba miatt törékeny méhnyálkahártya eredetű. Kérem, igenis mielőbb keresse fel nőgyógyászát, a többit bízza rá. Kérem!


        Kérdés: 2012. március 29., 16:55; Megválaszolva: 2012. március 30., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: