• Hüvelyi vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr. A barátommal már 1, 5 éve vagyok együtt és 1 éve szedem a Lindynette nevű fogamzásgátlót. Eddig nem volt gond de most hétvégén kicsit többet szeretkeztünk a kelleténél és ma kicsit durvábban. aztán szeretkezés után vettem észre hogy a barátom is meg én is véresek vagyunk. Nem volt sok csak látszott rendesen mindkettőnkön. Ennek mi lehet az oka? Talán a kicsit sok szeretkezés? Kicsit megijedtem. Várom válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi vérzés témában

        Kedves Kérdező! Ha rendesen szedi a tablettát, akkor nem valószínű hormonális ok a háttérben, inkább a sérülésről lehet szó, de persze látatlanban pontosan megmondani nem lehet. Ha újra jelentkezik, keressen fel nőgyógyászt!


        Kérdés: 2011. október 02., 16:00; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: