Neurológia

Van egy nagyon fontos kérdésem. 2010-ben és 2009 ben is vírus utáni csípo keresztcsonti idegek gyulladását (plexus lumbosacral) diagnosztikálták nálam, és paraparézist vagy myeloneurózist. 2011 januárjában szerintem rossz kivizsgálás alapján azt mondták minimális a baj, de 5 hónap múlva a kivizsgálás újra súlyos krónikus izomideg sérulést mutatott, valoszínunek tartják hogy a velo elulso szarvában az idegsejtek elhaltak, esetleg szó lehet neuroinfekcióról is. Kérdésem a kovetkezo: lehetséges e egy ilyen komoly diagnózisnál, hogy azt állítják 2 évig súlyos beteg voltam, éppen 1 hétig nem, mikor csinálták a hibás kivizsgálást és aztán újra súlyos a baj a kivizsgálás szerint. A tuneteim ugyanolyanok már 3 éve nem tudok járni, csak járokerettel kis darabkát, és tolószékkel, térdeim abszolút nem mukodnek, nem tartanak meg, stb. az állapotom még romlott is az utobbi évben, már a kezeim is érintettek. Kérem nagyon fontos a válasz, szeretném tudni azáltal hogy az elobbi és az utolso kivizsgálás is súlyos ideg-izom károsodást mutatott lehetséges e hogy kozben 1 kivizsgálás csak minimális károsodást mutasson. Koszonom szépen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza izomsorvadás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Ha ön úgy gondolja, hogy hibásan véleményezte az, aki vizsgálta, és erről akár abíróságon is megtámadható szakvéleményt állított ki, akkor hogyan bizhat egy Önt nem vizsgáló neurológus látatlan véleményében?! Természetesen nem lehet látatlanban megmondani, hogy mi a baj, de vannak olyan neurológiai kórképek, amikor az idegsrendszer gyulladása fellobban, majd az ideig regenerálódik, ugyhogy lehetséges, hogy két kóros lelet közt volt egy jobb is, de ezt az önt kezelő neurológus minden biozonnyal pontosan meg tudja önnek mondani!

Jobbulást kívánok4

Kérdés: 2012. április 21., 22:01; Megválaszolva: 2012. április 23., 13:13
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás