ÁLLANDÓ ZSIBBADÁS,IZOM CSONT FÁJDALOM-SORVADÁS

2018-2019 – ES Évben rendszeresen fogyasztottam alkoholt.2020-as évben június elején ittam 3 üveg sört,azóta semmilyen alkoholt nem fogyasztottam.2019 –es év végén 2 üzemi balesetem volt,a bal kézfejemben fémdarab fúródott,amit nem vettek ki a sürgősségin,később 2 komponensű epoxi gyantát nyeltem véletlenül a számba ment. 2020 januárjában lettem először rosszul,fájt minden izmom,csontom,idegszálam. Április májusban kicsit jobban lettem,de sajnos június 28.-án felerősödtek a fájdalmak. Szeptembertől nagyon megromlott az állapotom,sokszor még járni is alig tudok. Keveset eszem,főleg csak gyümölcsöt de a vérképem folyamatosan romlik. Zsibbad mindenem,sokszor úgy érzem még az agyam is,szédölgök,alig bírnak el a lábaim. Sajnos márt a szemeim,füleim is fájnak,olyan mintha sípolna az agyam. Németh Tamás neurológus szerint mérgezéses tüneteim vannak,szerintem is,úgy érzem mintha belllülről égetne marna valami. Közel egy év alatt húsz kilót lefogytam,sorvadnak az izmaim. Pszichiátriai kezelés után felerősödtek az izomfájdalmak,a fogyás. Már alig érzékelem a külvilágot,mintha dobozba lennék zárva,tompának fáradtnak érzem magam. A lábam,a fenekem teljesen el van sorvadva,tele van apró fájdalmas kiütéssel,a bőröm pedig állandóan foszlik.A belső szerveim állandó gyulladásban vannak. Körülbelül Júliusban apró tűszúrásokkal kezdődött az izmokban a fájdalom. Decembertől,olyan érzés mintha forró késsel szednék ki az izmaim. Szerény véleményem szerint vagy az előző években elfogyasztott alkoholhoz van köze vagy a bal kézfejemben lévő idegen testhez,vagy a lenyelt epoxi gyantához. Olyan érzés minthogyha valami folyamatosan mérgezné a szervezetem. Körülbelül egy hónapja elkezdtem remegni is sajnos. 2019-ig porckorong sérvemen,a két köszvényrohamon kívül semmi problémám nem volt. 2020 január óta folyamatosan romlik az állapotom.Korrábban szarkaidózis gyanú felmerült.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza izomsorvadás témában

Kedves Kérdező!

A leírt állapot,gyengeség, fogyás,fájdalom, "izomsorvadás",bőrtünetek személyes vizsgálat hiányában számomra nem véleményezhetők. Sokszor a beteg egészen más szavakkal illeti azokat a tüneteket, melyeket az orvos objektíven lát.Mindenképpen feltételezek valamilyen neuropszihiátriai beegséget,amik talán az alkohol fogyasztással összefüggésben vannak. Az idegen test biztosan nem okoz ilyesmit, az epoxi gyanta okozta mérgezés tüneteit nem ismerem.On sajnos az a beteg, akinek levélben tanácsként maximum anyit lehet mondani, hogy továbbra is kezeltesse magát a pszichiáterrel és a neurológussal is.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2021. január 15., 15:52; Megválaszolva: 2021. január 17., 05:59
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
2 hete tartó nyomásérzés a fejen?
Tisztelt Doktor Úr! 2 hete tapasztalok főleg napközben nyomásérzést, néha fájdalmat a fejem tetején, ill. a halántékomnál két oldalt. Ez főleg...
Korona-vírus vakcina oltóanyag-a...
Tisztelt Dr. Fehér Gergely Doktor Úr! Börzsei Sándor vagyok azt szeretném kérdezni Őntől,hogy nekem november 10.-én volt Budapesten a Honvéd...
Koponya MR vizsgálat eredménye
Szükséges CT vizsgálat?