• Izomsorvadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Unokám 4 éves és egy ideje lábújj- hegyen kezdett el járni.Először csak mezítláb/zokniban most már cipőben is! A házi gyermekorvos azt mondta nem kell vele foglalkozni. Viszont ismeretségi körünkben volt olyan gyermek akinél ilyen tünetekkel kezdődött az izomsorvadás. A kicsi vádlija nem kemény. Milyen vizsgálat szükséges az izomsorvadás kizárásához. Még annyit kívánok megjegyezni, hogy van olyan időszak mikor az unokám minden különösebb ok nélkül esik/kel! Várom megtisztelő válaszát! Üdvözlettel:

        Dr. Balogh Andrea válasza a izomsorvadás témában

        Kedves Kérdező! Az izomsorvadás laboratóriumi vizsgálat vérvétel segítségével megállapítható, sokszor helyi laborokban is. A vizsgálathoz beutaló szükséges. Illetve gyermekimmunológia szakrendelésen is tudnak Önöknek segíteni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 24., 10:12; Megválaszolva: 2012. március 27., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: