Fájdalomcsillapító

Tisztelt, Doktor Úr/Nő! Azt szeretném kérdezni, hogy hátfájásra milyen fálydalomcsillapítót tudnának javasolni. Nyilt hátgerinccel diagnosztizáltak anno... A torna nem er semmit s mar lassan a 150-es tramadol sem... mi használna, és mit lenne hajlandó a háziorvos felírni...megjegyzem a tramadolt is recept nélkül adja a gyógyszerészem...

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza mozgászervi panasz témában

Tisztelt Kérdező!

18 évesen ne szedjen tramadolt, mert az nem megoldás! Ki kell vizsggálni a hátfájás okát, mert a "nyílt hátgerinc" egy olyan fejlődési rendellenesség, amely gyakran előfordul, de nem feltétlenül jár panaszokkal. A torna fontos, hogy gyógytornász által kontrollált legyen, illetve meg kell nézni, hogy nincsen-e gyulladásos gerincbetegsége, amelyetteéjesen másképp kell kezelni. Keressen fel egy reumatológiai rendelést!

Kérdés: 2011. október 18., 20:35; Megválaszolva: 2011. október 19., 13:26
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
A leírt MR eredmény alapján mi a...
Ball váll MR vizsgálati lelet...
Mi a problémám?
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)