Hirdetés
      • Zsibbad az ujjam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azt gondolom, hogy megfázhatott a lapockám körüli terület. Fura, tompa, és kényelmetlen fájdalom érzetem van a bal hónaljam körül. Megfigyeltem izomrángást ezen a területen, és a mellkasomon is. Néhány testhelyzetben tudok csak aludni. Ezzel egy időben a bal kezemen, a mutató ujjam felső két ujjperce, ill. a középső ujjam első ujjperce elzsibbadt. Nem volt lázam, a közérzetem rendben, étvágyam is rendben. Kérdésem az, hogy mi lehet ez,ill. milyen gyógyszeres kezelést javasol? Néhány napig Aspirin300mg szedtem, ma már Paracetamol 500mg szedek, 4 óránként kettőt. Köszönöm

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgászervi panasz témában

        Tisztelt KÉrdező! Véleményem szerint nyaki vagy háti gerincproblémával állunk szemben, de erre nem a paracetamol a legmegfelelőbb kezelés. Próbálja meg ezt a területet bemasszíroztani gyulladáscsökkentővel, illetve más gyulladácsökkentőt, pl. Aflamint meg lehet próbálni. Ha nem szűnnek a panaszai, akkor menjen el egy reumatológiai rendelésre.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 07., 21:56; Megválaszolva: 2011. november 10., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés