Egyre gyakrabban zsibbad a lábam

1 éve kihagyásokkal kezdett el zsibbadni a bal lábam. Most 4 hónapja napi rendszerességgel zsibbad fentról lefelé. Reumakórházban azt mondták lehet a gerincferdülésem miatt. Leginkább este érzem, de annyira, hogy alig tudok rajta feküdni. Hozzáteszem még, hónapok óta éjjel heves szívdobbanásaim vannak és nyilalásaim. Összefügghetnek-e ezek? Kardiológiára akarok menni a szívem miatt.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a mozgászervi panasz témában

Kedves Kérdező! A deréktól való zsibbadás és a kardiológiai panaszok valószínűleg nem függnek össze. A probléma oka valószínűleg az ideggyökök nyomódása, emiatt reumatológiai szakrendelés felkeresése javasolt.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. november 02., 00:04; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:26
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma