Alsó láb pihenésre jelentkező fájdalma

Már kb 2 éve álltalában pihenésre jelentkező alsó láb fájdalmam van.Járás során nem érzem.Nem mindig ugyanott fáj, néha elől a csontnál, néha hátul. Mi okozhatja? Eléggé stresszelek.Lehet ez az oka? Magas volt az elmult 2 évben a triglicerid szintem, de sokat sikerült táplálkozással javítani (4-ről lejött 2, 1-re) .Ez befolyásolhatja?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza lábfájás témában

Tisztelt KÉrdező!

A trigicerid szint csak inkább közvetve befolyásolhatja a panaszait, abban az esetben, ha komolyabb érszűkületet okozott. Az Ön esetében ezt nem tartom valószínűnek a kora miatt. A stressz mindenképpen közrejátszhat ilyen fájdalmakban, de ez inkább izomfájdalomban nyilvánul meg. Ha helyi csontelváltozás, pl. jóindulatú daganat lenne, akkor mindig ugyanott fájna. Ludtalp nagyon gyakran okoz hasonló problémát, így érdemes lenne egy ortopédiai rendelést felkeresnie.

Kérdés: 2010. december 28., 13:32; Megválaszolva: 2010. december 30., 22:52
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?