• Labfajas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot 5 eves kislanyom fajditja jobb labat van hogy mindkettot de most inkabb jobbat most derult ki par honapja hogy ludtalpas meg kiskora ota van ez hogy felsir ejszaka sokat no egyszerre de az normalis ha csak egyik lab faj lehet komolx baj folyamatosan hordjuk gyerekorvoshoz is szoval nezve van most mondjuk nathas es kohog is jarvany van oviban koszonom.valaszt georgina

        Dr. Balogh Andrea válasza a Lábfájás témában

        Kedves Kérdező! A lábfájás lehet normális a lúdtalp illetve a növekedés miatt, azonban ha nagyon fáj érdemes egy labor illetve egy röntgenvizsgálatot végeztetni. Érdemes ugyanakkor D vitamint adni a kicsinek és sok kálciumban gazdag ételt. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. október 29., 16:42; Megválaszolva: 2019. október 30., 16:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.