égö zsibbadas combon

Üdvözlöm 6dik hete hogy hirtelen kialakulo isiaszom? volt. Nem tudtam ülni, zdibbadt fajt jobb labam a terdemig.inekciokura, fizikoterapia utan kezdek helyrejonni de jobb combom még mindig ég zsibbad, huvosebb helyen fazik, viszerek kivannak, combom külsö oldalátol a terdhajlatom aláig. kb 4cmrel nagyobb mint a bal comb átméröje. Mintha megutottem volna néhol zöldeskék foltok.sokszor tarjagos. Lehet ez trombozis? Utobbi két hetben ejszakankent fejfajasra szédülesre erosebb szivdobogasra ébredek amit szedules remeges kovet. De ez nem Minden napos dolog. Szeretném kérdezni mit tehetnék a tunetek csillapitasara? Ultrahang vizsgálat kezdödö gerinckopast mutat. Jelenleg milgammat es izomlazitot szedek AZ ejszakai rosszulletkor frontint. Labamat lioton es vadgesztenye kremmel kenegetem Várom es koszonom mielöbbi válaszát Ilona

Dr. Kerekes Éva válasza lábfájás témában

tisztelt ÉRdeklődő!

Terméeszetesen látatlanban nem tudok segíteni, tanácsot adni. Valóban, lehet trombózis is a duzzadt és tarjagos végtagon, de térdizületi artrozis is. Mindenképpen konzultáljon háziorvosával- a trombozist egy gyors vévétellel ki lehet zárni. Gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2015. szeptember 08., 23:13; Megválaszolva: 2015. szeptember 10., 22:43
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Erős lábfájás
kedves dr no/ur azt szeretnem kerdezni hogy nagyon faj a bal labam es bokatol lefele enyhen zsibad mi lehet ennek az oka mar volt igy de elmult es most megint...
Lábfájás melegebb napokon
T.C.! Alkalmi jelleggel, különösen melegebb napokon az alsó lábszáramban érzek nem erős, - de kellemetlen fájdalmat, - vagy csak szorítást!...
"paranoia" "becsapás érzés"
Tisztelt Doktor Úr! Egy 60-65 év közötti családtag állapota miatt aggódom és nem tudom milyen irányba indulhatnánk el. Az illető mindig is heves...
Érprobléma?
Jó napot kívánok Doktorúr! Az auras migrén tüneteim kb egy hónapja kezdődtek. Megfigyeltem, hogy nekem ezeket a migrénes rohamokat leggyakrabban...
Koponya MR vizsgálat
Tisztelt Dr.! Nemrég kislányom MRI vizsgálaton vett részt, és a kiértékelésének értelmezésében kérném segítségét. Másolom a lelet...