Hirdetés
      • Lábfej megdagadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! Néhány nappal ezelőtt írtam, hogy a bal lábfejem bedagadt és nyugalmi állapotban is fáj. Azóta voltam ultrahang vizsgálaton, ami a trombózist szerencsére kizárta. Szerdán volt egy hete, hogy kenem a háziorvosom által felírt kenőccsel, de semmi változást nem tapasztalok, sőt, ha le-föl mozgatom a lábfejemet, már a boka feletti rész is fáj és zsibbad. Mi okozhatja a leírt tüneteket? Hová fordulhatnék panaszommal? Várom szíves válaszukat. Köszönettel: Mózesné

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfej témában

        Kedves Asszonyom!

        Az akkor megnyugtató, hogy a trombózist kizárták. A háttérben állhat ízületi gyulladás vagy a lágyrészek gyulladása, ha a gyulladáscsökekntő krém hatására nem javul, érdemes továbblépni, és visszamenni a háziorvoshoz, aki a vizsgálat alapján megítéli, hogy a reumatológiára vagy bőrgyógyászatra kell továbbmennie.


        Kérdés: 2010-04-23 12:01:39; Megválaszolva: 2010. április 23., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: