Hirdetés
      • Csontkinövés?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor nő! P. Zoltán vagyok.22 éves. A jobb lábamon vettem észre kb.1 hónapja, hogy a csontos eléggé kint van, kifele áll, és kezdem már a cipőben is érezni.Voltam a háziorvosomnál, és bokasüllyedést állapított meg.Este lábtorna, lúdtalpbetét használata, és sok mezítláb járás a lakásban. Ahogy tanultam, meg lehet állapítani a vízpróbával is, hogy van e az embernek lúdtalpa, de semmi sem látszik abban az esetben. Mellékeltem a képet amin, nem tudom mennyire látszik, de eléggé ki áll a csontom, főleg felülről látva, és kíváncsi lennék mit gondol erről?! Köszönöm válaszát! P. Zoltán

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábfej témában

        Kedves Zoltán! Tény, hogy az anatómia helyzet nem ilyen, de a csontszerkezet vizsgálatára javasolt lenne egy röntgenvizsgálat is, és javasolnám ortopédus felkeresését is, hogy az eltérés korrekciójáról mondjon véleményt. A javasolt gyakorlatokat folytassa addig is tovább.


        Kérdés: 2010. augusztus 03., 18:39; Megválaszolva: 2010. augusztus 04., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: