ASTR magas

Fiam részleges bokaszalag szakadása 3 hónapja nem gyógyul, még mindig fel van dagadva, meleg.Vérvétel során az anti-streptolizin titer értéke 1156 lett.Góckutatást végeztek de seol nem találtak semmit. Ennelk ellenére nem gyógyul a lába és az értéke sem csökken.Tanácstalan vagyok milyen orvoshoz fordulhatunk.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza AST témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Azt javaslom, hogy az eddigi összes dokumentumokkal keressen fel egy nagyobb ortopédiai, vagy traumatológiai osztály, esetleg klinika szakrendelését, ahol vizsgálatokat követően kizárhatják, vagy megerősíthetik azt, hogy van-e köze korábbi fertőzéshez a bokapanaszoknak, vagy nem megfelelő kezelés, és nem tökéletes gyógyulás miatt vannak a gyermekének fájdalmai.

Kérdés: 2012. április 17., 08:39; Megválaszolva: 2012. április 19., 18:44
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?